Тайната на прогонващия духове

Тайната на прогонващия духове

Автор:
Тайната на прогонващия духове
Корици:
Меки
Страници:
288 бр.
ISBN:
978-954-783-225-1
Цена:
15.00 лв.

Тайната на прогонващия духове

Повече картинки

Рецензия

Тайната на прогонващия духове
Джоузеф Дилейни

 

Третата смразяваща кръвта история от „Хрониките Уордстоун”. Не се препоръчва да се чете след залез-слънце!

 

„Щеше да бъде дълга, тежка, жестока зима и нямаше по-лошо място, където да я прекараме”

 

Студовете наближаваха и Прогонващия духове обявяви, че е време да се преместят в зимния му дом в Ангълсарк – неприветливо, заплашително място, където липсва уютната топлина на Чипъндън. Веднъж щом стигнат там, Том не просто ще трябва да свикне с влажната, студена къща, твърде близко до мрака с избата си, пълна с приковани вещици и обуздани богърти, но и ще започне да разкрива все повече и повече от миналото на господаря си. Загадъчен посетител обикаля в околността, смущавайки покоя на мъртвите и, както изглежда, е стар познайник и заклет враг на Прогонващия духове.

 

Какво иска странникът?
Миналото на Прогонващия духове настига ли го?
И пред какви опасности ще трябва да се изправи Том, когато тайните на господаря му бъдат разкрити?

 

"Идеална за читателя, който е надраснал Хари Потър. Внимавайте, тези книги са страшнички... Отлично написана и пълна с изненади, поредицата „Хрониките Уордстоун” е истинско удоволствие."
The Times"Смразяващите премеждия на Прогонващия духове и чирака му продължават с пълна сила."
Waterstone's Books Quarterly"Великолепно писане, съчетано с вълнуваща, стряскаща история за борбата между добро и зло, която ще ви накара да се криете под одеялото, докато четете."
My Child

 

Джоузеф Дилейни е учител по английски и живее в Ланкашир. Умее да говори прекрасно пред публика. Домът му се намира насред Територията на Богъртите, а неговото село си има богърт, наречен Бродещият из коридорите, положен да спи вечния си сън под стъпалата на една къща, недалече от църквата. Ако щете вярвайте, обитаваната от духове къща в „Чиракът на Прогонващия духове” има за прототип истинска къща!